Shopping cart Izdelki   0 Skupaj 0,00 €
 x 

Vaša košarica je prazna.

Knjiga Vse o nosečnosti in poroduKnjiga Vse o nosečnosti in porodu

Vse o nosečnosti in porodu

Prodajna cena: 44,72 €
Nosečnost povezujemo s pričakovanjem, ljubeznijo, veseljem, srečo. Večina žensk se dolgo pripravlja in načrtuje; nekatere bolj pohitijo, vse pa si želijo nosečnost brez zapletov in zdravega otroka. Včasih srečo prekrijejo sence dvoma in strah pred neznanim. Da bi bilo slednjega čim manj, lahko veliko naredijo same s pridobivanjem znanja in z izkušnjami.
Skupini strokovnjakov, pod vodstvom dr. Anne Deans, je v knjigi VSE O NOSEČNOSTI IN PORODU uspelo združiti najnovejša spoznanja o nosečnosti, porodu in materinstvu. Bodoči starši bodo v priročniku našli odgovore na vsa vprašanja, ki se jim postavljajo ob načrtovanju nosečnosti, ob porodu in pri premagovanju težav starševstva.
Do potankosti so opisane spremembe ženske ter rast in razvoj plodu od oploditve do poroda, zakoni dedovanja otrokovih lastnosti in novi načini odkrivanja, preprečevanja in zdravljenja nekaterih prirojenih bolezni.
Bodoče starše spodbujajo k aktivnemu sodelovanju pri načrtovanju poroda in pri odločitvah o načinu in poteku poroda. Posebno poglavje je namenjeno očetom in njihovi vlogi v času nosečnosti in kasneje, pri negi in vzgoji otroka.
Razlage in opise dopolnjujejo estetske fotografije, kvalitetne skice in tabele. Vključen je tudi zanimiv slikovni material, ki ga omogočajo moderne slikovne diagnostične metode od endoskopije, računalniške tomografije do magnetne resonance.
Lev Bregant, dr. med.,
specialist pediater
strokovni recenzent priročnika Vse o nosečnosti in porodu
Rok dobave: Na zalogi
Prodajna cena
59,00 €
Podatki o knjigi
Obseg:
392 strani
Jezik originala:
angleščina
Izšlo:
januar 2006
ISBN Trda vezava:
9789616473699

Bodite obveščeni

S prijavo na obvestila boste vedno na tekočem kaj je novega v knjigarni in katere akcije potekajo.

Na hitro

Desk d.o.o.
Kosovelova 36, Izola
t. 05 169 90 70
f. 05 169 90 71

Vita